UA to Canada CUAET
-
На три сообщения выше посмотрите, пожалуйста
-
И так же в закрепленном сообщении, пожалуйста
-
Мне нужен ответ именно по форме IMM 5257. Там есть пункт цель визита в Канаду. Я не знаю что там отвечать
-
Дякую не побачив 🤦🏻♂😅
-
Returning worker
-
Здравствуйте, подскажите обратную доставку нужно именно в банке оплачивать ?
-
На несколько сообщений выше:)
-
Я особисто та моя подруга відправляли в одному конверті 4 паспорти,оплачували лише 125 зл.,спрчатку прийшло 2 паспорти через 3 дні наступних два,в подруги аналогічно,все добре,без жодних проблем та доплат.
-
Тут як кажуть "як карта ляже". Рулетка. Можуть відправити всі разом (що малоймовірно, бо рідко яка група документів не розбиваеється вже на моменті вклеювання віз і поверненню у vfs). Можуть відправити 1 чи 2 документи разом, решту залишити у візовому центрі. А можуть остаток так відправити, що потім не зможете вияснити де вони є. Прийдеться їхати виясняти. Хтось оплачує 125 і отримує комплект назад, але в більшості люди отримують лише додаткові проблеми. Зараз документооборот у vfs великий, ніхто не має ні бажання ні часу займатися комплектацією паспортів в один конверт. Кожен сам для себе повинен вирішити - грати в лоторею чи ні. По-правильному потрібно платити за кожен документ. Самий простий варіант - забрати самому чи комусь це поручити.
-
кто снимал ограничения на work permit??
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка, чи з Канади у Францію потрібно тест робити? Вакцина є, але написано в дії, що термін вийшов, чи посадять мене у літак?
-
-
Дякую, але якщо з Канади до Франції ?
-
Дякую)
-
А есть волонтеры иммиграционные консультанты которые могут на пару общих вопросов бесплатно ответить в манитобе желательно?