UA to Canada CUAET
-
Люди, отзовитесь кто сдавал биометрию во Львове, есть ли у Вас какие то новости после сдачи биометрии?
Заранее спасибо!!
-
Що вас цікавить? Не розумію питання
Чи є дати?
Сьогодні відкривали запис на 20.09
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, нахожусь в Польше. Биометрию сдавал в Берлине. Можно ли отправить документы в визовый центр на вклейку визы? И каким сервисом воспользоваться? Спасибо)
-
Ну для 100% впевненості варто вам офіційну інформацію глянути на сайті міграційної служби Ірдандії, я ж вільно іі інтерпритую
-
Здравствуйте! Такая же проблема, вы не решили свой вопрос?
-
Чи є у когось зразок довіреності для того щоб забрали паспорт з візового центру в Варшаві? Я хочу написати довіреність на сина , підкажіть що писати? Чи потрібно відруки писати чи друкувати?
-
Добрый день,прошу совета.Нас трое (двое взрослых и один ребенок 2 годика) нам с женой пришли документы для вклейки аизы а ребенку уже 2недели ничего не приходит.В чем может быть проблема? Кто уже вклеил визу детям ,как быть?
-
У кого есть инфа про замену прав гайд какойнибудь
-
Добрий вечір. Отримала візу,тепер треба відправити паспорт на вклейку,термін 30 днів. А у мене відрядження через 32 дня за кордоном, змінити не можу. Чи можу я відправити паспорт на вклейку після 40 днів? Хто знає куди звернутись?