UA to Canada CUAET
-
якщо віза діюча - проблем при в'їзді немає
-
того вона і називається одноразовий проїзний документ, що по ньому ви 1 раз в'їхали і все. далі оформляєте закордонний паспорт і на підставі ворк перміту подаєтесь на візу в середині країни. віза потрібна тільки для в'їзду в країну, якщо не плануєте кататись туди-сюди з/в Канаду, то впринципі віза не потрібна
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можливо оплатити кур'єрську доставку паспорту в Україні? Чи важливо зробити транзакцію в банку країни, в якій знаходиться візовий центр?
Хочу передати свій паспорт разом з іншими документами знайомій у Варшаву, аби вона передала їх кур'єром на вклейку, ну і потім мені. Але хотіла б все оплатити в Україні, аби зменшити їй клопоту. Підкажіть, можливо так зробити?
-
Доброго дня,
Отримала позитивну відповідь для отримання візи. Проходила всю процедуру в Іспанії. На даний момент перебуваю у Польщі.
- Чи можна мені відправити у Варшаву паспорт для вклеєння візи?
- Якщо так,то скільки це днів займає?
Маю білет в Іспанію на 26 число й переживаю,що можу не встигнути отримати паспорт назад.
Дякую за відповідь
-
Можете не встигнути
-
Чи були випадки коли давали паспорт пізніше ніж місяць?
-
Будь ласка, чи може хтось сказати, де написано офіційно, що в‘їхати треба до 31.03.23 з ворк пермітом? Я, здається, десь бачила таку інфу, але чоловік вірить лице офіційним джерелам, там нічого про цю дату немає…
-
Вересень)
-
Почитайте тут писало багато
Ніхто не гарантує якісь конкретні терміни
-
Дякую за відповіді!