UA to Canada CUAET
-
Добрый день! Делюсь своим опытом. 9.06 сдача биометрии в Вене 15.07 запрос на вклейку 25.07 отправила из Болгарии в Бухарест службой econt. Обратную доставку оплачивала через easypay, консент форм на курьера и чек вложила в конверт. 27.07 по трекингу службы доставки увидела что доставили в визовый центр 29.07 письмо с трек номером о том, что отправлено в IRCC 18.08 письмо, что обратно в визовый отправлено 18.08 получено визовым центром, ready for collection 24.08 передано в курьерскую службу (22.08 я звонила узнать, все ли ок с оплатой, они проверили и сказали все ок, просто курьерская служба ещё не приходила) 25.08 смс от курьерской службы с трек номером
PS указывала болгарский номер, тк предупредили, что курьеры могут не захотеть звонить на укр
-
Вітаю всіх!
-
Чи можу я віддати на паспорти чоловіка і дітей на вклейку чи їм потрібно особисто бути присутніми? І чи потрібно записуватися онлайн на вклейку візи?
-
Підскажіть, будь ласочка, чи у Львові зараз є можливість здавати біометрію? Закінчилась дія біометріі, не можу подаватися в Європі. Дякую за будь яку інформацію з цього приводу!
-
В Стамбулі особисто здавав і особисто буду забирати.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка заявку CUAET заповнювала на старий паспорт, після чого отримала новий. Замінити можна тільки через кризис-форму і як тоді здавати біометрію, з яким паспортом йти до візового центру? В листі-запрошені на біометрію вказаний старий паспорт. Чи можливо потім візу вклеїти в новий паспорт?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, який тест потрібно здавати перед відльотом до Канади. Дитині 13 років (не вакцинований). Пцр чи Антиген? Буду вдячна за підказку)
-
Ще не знаю наскільки швидко, але коли здав то зразу прийшов трекінг номер і вже на наступний день паспорт був в IRCC, тепер чекаю коли відправлять назад в Стамбул.
-
А забирати теж зможу я сама паспорти всіх членів сім'ї?
-
В риме нельзя, например, только курьер🤷♀️категорически нельзя самим ничего🙈
-
Подскажите, вы звонили и узнавали или на сайте VFS Global в Риме написано, что нельзя?