UA to Canada CUAET
-
Цікаво що дві дівчини які приймали паспорти полька і українка обидві російську не розуміють 😁😁 українка напевно з Канади так як між собою тільки на англійській розмовляли доречі після того як до них на рос щось питали дуже лаялися між собою на цю тему 😁😁😁 на мого колєгу так подивилися так 🤨
-
Спутника 100% нет одобренного в Канаде)😏
-
Ребят, а кто-то разобрался где можно отслеживать номер, который приходит от VFS Global для отслеживания вашего трэк номера? Ато у меня ничего не найдено пишет…
-
Вакцины, принятые правительством Канады для поездок в Канаду и внутри Канады: AstraZeneca/COVISHIELD (ChAdOx1-S, Vaxzevria, AZD1222) Bharat Biotech (Covaxin, BBV152 A, B, C) Янссен Йоковден (Johnson & Johnson, Ad26. COV2. S (JNJ-78436735)) Медикаго Ковифенц Moderna (Spikevax, мРНК-1273), в том числе для детей в возрасте от 6 месяцев до 11 лет Novavax (NVX-COV2373, Nuvaxovid, Covovax) Pfizer-BioNTech (Comirnaty, tozinameran, BNT162b2), в том числе для детей в возрасте от 5 до 11 лет Sinopharm BIBP (BBIBP-CorV) Sinovac (CoronaVac, PiCoVacc) Чтобы претендовать на звание полностью вакцинированного путешественника, вы должны получить не менее 14 календарных дней с момента поездки: • не менее 2 доз вакцины, принятой правительством Канады для поездки • или смесь из 2 принятых вакцин • или по крайней мере 1 доза Janssen Jcovden (Johnson & Johnson, Ad26. COV2. S (JNJ-78436735)) вакцина
-
Номер для відстеження вклейки візи до паспорта. На якій стадії
-
vfs global tracking
-
+- 3 місяці минуло, здавав у Мадриді
-
Доброго дня.
Підкажіть, за можливості, деякі питання.
Дитині 15 років. Виїжджала до Румунії ще на початку березня, дитячий закордонний паспорт був вже на рік прострочений. Виїхала зі звичайним громадянським пластиковим ID, у прострочений закордонний навіть ніякого штампу не поставили румуни.
-
Якщо зараз замовити їй закордонний паспорт через Посольство у Бухаресті, то який термін дії в нього буде? 10 років чи тільки до 16, тобто менше року?
-
Чи є необхідною наявність закордонного паспорту для дитини 15 років, яка подається з батьками на CUAET?
-
Якщо існувало якесь автоматичне подовження терміну дії закордонного паспорту під час війни, ткніть носом у відповідне посилання, будь ласка?
-
-
Ні в якому разі не язвлю але не зовсім зрозумів будову речення якщо чесно
-
Доброго дня ! В мене цікаве питання Якщо ти вже прилетів в Канаду по електронній візі ! То як мені тепер податися на цю нову візу Заходити і подаватися по CUAET? Бо я щось взагалі не розумію ?!