UA to Canada CUAET
-
Якщо діти влеєні в паспорта мами Біо здати так Вклейка хіба через турфірми чи плсередників
-
Підкажіть,це вже потрібно їхати забирати в Варшаву? І чи потрібно записуватися щоб забрати?
-
Так
-
Ребята 🆘 Виза вклеена заканчивается 30 сентября 2022 г. Не успеваю выехать в Торонто. Подскажи может кто сталкивался, можно подать ещё раз на вклейку визы , или надо писать письмо чтобы продлили? Подскажите есть такая возможность продлить визу или ещё раз вклеить ?) Если какие-то варианты 🙏
-
Візу не продовжують Нова аплікація
-
Доброго дня і вечора, чекаю в черзі на біометрію, в заявці знайшла одну помилку в розділі роботи в даті (рік вибрала не той). Чи візовий працівник взмозі виправити таку помилку? Читала вище що дату народження виправляли, а чи рік роботи? Може у кого така була ситуація, то не знаю почекати біометрії, чи одразу писати крізіс форм
-
Знайома казала в Кракові зараз приймають
-
Добрий вечір, питання до тих хто летів з дітьми але без чоловіка. Білети в Канаду 20 вересня, летіти буду я (17 років), мій брат (12 років) та мама. Тато поки що залишається в Україні. Чи потрібний від нього документ (дозвіл на виїзд дітей) в бумажному вигляді, завірений нотаріально та з перекладом? Чи питали про таке на кордоні в Польщу та при посадці на літак?
-
Адрес куда хотите чтобы паспорта обратно пришли