UA to Canada CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/medical-requirements/exam/issuing-instructions-medical-examinations.html
выглядит как медицинский экзамен
форму должен предоставить врач или иммиграционный офицер, тут не знаю подробностей
-
Хто літав без вакцинації по ПЛР тесту підкажіть: тест потрібно зробити за скільки годин до прильоту в Канаду? І якщо термін дії закінчується дл прильоту то немає значення? Головне щоб в був в ArriveCan? І наскільки я розумію в Канаді потім теж роблять ПЛР тест?
-
Доброго дня.Хто відправляв паспорти з Києва в Варшаву на вклейку візи,поділіться алгоритмом,який курєр,оплати та ін.Дуже вдячна
-
Спасибо
-
А антиген считается именно при посадке на самолет или когда прилетаешь в Канаду? Если когда прилетишь то уже пройдет 24 часа, но когда садился то еще не было 24 то всё нормально?
-
Підкажіть будь ласка, до анкети завантажували додаткові документи: свідоцтво про народження, шлюб?
-
Доброго дня, може у когось виникала така ситуація, може моя мама замість мене забрати паспорт з візою? Якщо так то які документи для цього потрібні, якщо потрібне доручення то може в когось є зразок як його написати. Дякую