UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як у Канаді стати підприємцем? Де потрібно це оформляти і які податки? Може хтось вже робив? Хочу почати тут бізнес схожий з тим, шо був в Україні.. Заздалегіть вдячний!
-
Всім привіт , можливо хтось знає чи так можна зробити? Я прилетів по foil les електронній візі і зараз я хочу а клеїти в паспорт візу находячись в Канаді , але вклеїти хочу в інший паспорт тому щов минулому скоро термін закінчиться, хтось стикався з цим ?
-
Да это может быть развод от авиакомпаний, все желающие уехать в канаду и так купят билеты, все с кем общалась так и не смогли получить этот беспл билет и тоже им писало вы не успели все места заняты
-
добрый день, подскажите пожалуйста , я подовался по программе Cuaet, заявку заполнял на себя и жену в эту заявку прописывал что сомной летят дети , 3 года и 8 лет . Пршел запрос на биометрию , мне и жене , мы поехали сдали , теперь пришло письмо на вклейку визы в паспорт тоже мне и жене , а на детей непришло , что делать , может нужно както отдельно заявку на детей подовать . Подскажите пожалуйста , в деталях .
-
Дякую вам )
-
Підкажіть, якщо прийшло повідомлення про фінальне рішення і пункти як легальність, бекграунд чек тепер завершені, то можна очікувати на повернення паспортів?
-
Доброго дня.Підкажіть будьласка,де у візі в Канаду номер візи?
-
Доброго дня Кому в процесі вклейки візи приходив такий лист від vfs Що саме він означає?
-
где вы получаете это сообщение? на мобильном или портале?