UA to Canada CUAET
-
Дзвоните по номеру, що вказаний у повідомлені. Диктуєте їм дані, які вони запитають(з ворк перміту). Вони у себе в базі оновлять чи згенерують інфу. Через тиждень пробуєте знову подаватись на заявку, повинно все спрацювати.
-
Я буду сьогодні їхати щоб його забрати. Такими речами як паспорт хотіла б не ризикувати😊
-
417 взрослому, 250 ребенку. У нас двое взрослых.100 сделали скидку на всех.
-
Нет
-
Приходите "контрольний" лист, що вже можна забирати. Наскільки я дізналася, запис не потрібен
-
Доброе утро. Подскажите, паспорта сейчас в Польше, мне поменял статус заявки с V на W .И прислали letter of introduction, действительное до 19.09.25.. Если я прилечу в Канаду, условно, летом 2025, то насколько мне выдадут WP? На 3 года с момента прилёта или до срока действия этого письма? Спасибо)
-
У вас на самій візі стоятиме дата з якого по яке число вона дія. Всі візи з W це вже робочі візи на 3 роки з дати її отримання, а не з дати вїзду в країну. Якщо ви отримали візу з 19.09.2022 по 19.09.2025 то вона 19.09.2025 закінчується. Далі знову робите документи і оформляєте нову візу
-
виза — это документ для въезда. без ворк пермита вы не имеете права работать в Канаде, даже если у вас виза с пометкой worker