UA to Canada CUAET
-
Дзвонила,відповідь - чекайте. Але скільки ще треба чекати, при чому дівчина оператор сказала що паспорт готов. І подрузі, з якою відправляли разом, і до цього часу трекінг був однаковий, вже прислали паспорт, а я чекаю. Не можу зрозуміти чому так довго. На скільки я розумію VAC виконує посередницьку діяльність, на них вже паспорт з візою вклеєнною відправляється?
-
Доброго дня, питання по відправці на вклейку ‼️‼️‼️ хлопець відправив паспорт і оплатив доставку туди-звідти на пошті 15 фунтів , не в банку. Тобто чек про оплату вставив з пошти , а не 18 фунтів тих, що мали б вказуватись при відправці . Що в такому випадку робити ? Оплачувати ті 18 фунтів і які подальші діі, куди відправляти про оплату? Дуже чекаю допомоги 🤞‼️‼️‼️🫶
-
Целая группа по винни
-
А можно ссылку на нее
-
Уже третий раз заполняю анкету на визу, на вопросе адреса проживания на данный момент, и за последние 5 лет страны где проживал больше 6 месяцев. И всё, чтобы я не вводил выдает ошибку. Пишешь украинский адрес где прописка по паспорту, ошибка. Пишешь адрес по которому сейчас живёшь тоже ошибка. Не знаю что делать даже, перерыл весь интернет никто толком так ничего на эту тему не говорит.
-
Доброго дня. Хтось відправляв паспорти в Дубліні? Чи можливо можна самому в візовий центр занести?
-
Basement, комнату снимали за 500$
-
Яка адреса vfs global у Варшаві? Chlodna 51 чи Jana pawla?
-
Уже массе украинцев с гражданством РФ одобрили визы. Лучше ничего не скрывать, т.к. в последующем с этим могут быть проблемы
-
У меня была такая проблема, там главное правильно указывать даты: до и с Например, жил в Украине там то там то по 03 апреля 2022, потом переехал в Европу и показываешь, что живёшь с 04 апреля 2022....меня пропустили дальше
-
А почему выбрали Альберту, если не секрет? Они же рабочий стаж не засчитывают по этой программе