UA to Canada CUAET
-
Доброго дня ! Підкажіть , будь ласка, якщо здали біометрію вже, що далі робити?
-
чекати паспорт реквест
-
-
Це прийде відповідь на електронну пошту? Бо ми здали ще 9 вересня і нічого немає
-
так, на мейл, що в кабінеті ірсс є нові листи час очікування від 5 днів до 160..
-
Ну на скільки мені відомо треба мати додаток myObywatel. В ньому можна зареєструватися, якщо маєш Пестель і при видачі песель мали видати другий документ з електронним кабінетом до зус. Саме на Польскому кордоні без нього не пускали до Польщі знову , але це з України так було.
-
А таке питанько) Чи можна висилати два паспорти в одному конверті? Свій і моєї дружини!
-
Попасть то попадут.но вот как там в Канаде потом загранники делать.сколько там они стоят,как близко будет находиться посольство и сколько будет стоить доставка паспортов?...
-
Просто я отправлял паспорт с данными visitor по био, письмо с w пришло позже. Я не понимаю мне надо что то предпринимать? Так как в письме сказа далее слать данные с номером на w . Просто отправил в чт а в пн пришло это письмо, почта в пт уже доставила конверт с доками
-
на w - приходять документи, які стосуються воркперміту
-
toronto.mfa.gov.ua/en/consular-issues/4330-novij-poryadok-oformlennya-pasporta-gromadyanina-ukrajini-dlya-vijizdu-za-kordon
второе консульство в Эдмонтоне
-
Хтось зіштовхувався з проблемою що при заповнені форми на призначення дати візиту ОТР пароль приходить після того як його термін дії спливає... Чи я один такий щасливчик?