UA to Canada CUAET
-
Окей В Ирландии делают только био(в столице) Как тогда отправить в Лондон ,какой службой,с какой почты,перечень каких документов?(
-
Здравствуйте, есть вопрос Когда получил passport request я могу как то позже чем эти 30 дней отправить паспорт на вклейку, надо ли им сообщать как то об этом и дают ли на такое разрешение? Просто есть некоторые рабочие выезды в другие страны в ближайший месяц и без паспорта не получится.
-
t.me/UAtoCanada/124562
-
За наявності документів продати можна. І це відносно не проблема. Треба рахувати чи є профіт. Ціни на авто там значно менші. Навіть на нові. У випадку авто із США можуть виникнути питання щодо авто з огляду на те, що якщо авто куплялось на відновлення, в США такому авто міг бути виданий сертифікат який забороняє подальшу експлуатацію такого авто і якщо дані про такі сертифікати якимось чином потрапляють в Канаду або перевіряються, то можуть бути проблеми. Я теж маю авто і я прийшов до висновку, що продати його тут мені простіше.
-
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка заповнюю анкету в розділі ваші подорожі була з сином після 24 лютого в Польші 3 міс що писати? Кто стикався з таким?
-
Національний - це наш внутрішній паспорт? Якщо так - то і є National identity.
-
военный билет никакой связи с national identity document не имеет
-
Добрий день, отримав лист "Original Passport Request", я зараз знаходжуся в Україні і думаю відправляти паспорт в Польщу на вклейку, на сайті вказано додати до паспорта контактну інформацію, якісь ще грошові збори і "consent form". Підкажіть будь ласка, де взяти той консент форм і що туди писати, а також, що вказувати в зворотній адресі, свою адресу в Україні чи може когось с знайомих в Польщі? Дякую)
-
зачем вам аккаунт ircc? там ничего не будет. вы подавали заявку с портала.