UA to Canada CUAET
-
Це звичайний поштовий ящик. Якщо ви відправляєте їм поштою, ваш лист буде вкинуто також в цей ящик. А так ви самі прийшли та вкинули. Ми з чоловіком особисто кидали туди свій конверт. Наступного дня вже прийшли повідомлення з кодом для відстеження.
-
с 1 числа
-
Хтось каже, що можна взагалі нічого не писати. Ми писали наші імена як в загранпаспортах, імейл та "CUAET" (просто щоб полегшити сортування пошти комусь 😄).
-
Доброго дня, підскажіть в одному питанні, якщо я відправлю паспорт на вклейку візи в Варшаві поштою без зворотнього повернення, а самому особисто забирати з VAC центру, прийду мені якась інформація що віза вклеєна і можна забирати паспорт?
-
Ну я буду відправляти у Відень, але я і не в Україні.
-
Вітаю, чи хтось робив мед.огляд у Варшаві і пізніше не мав проблем у Канаді? Лікарі з двох клінік назвали ціну 320 злотих (~80cad), якось за добре щоб бути правдою. Хто може щось підтвердити з цього приводу?
-
Відстеження на сайті VFS. Та вам і на імейл будуть сипатись повідомлення про переміщення паспорту.
-
Доброго дня) Підкажіть, якщо заповнюєш consent form за дитину, то в полі де підпис просто пишеш : «підписала мама Ім’я +Прізвище» (signed by mother …….)?
-
Усім привіт, прочитала, що для подачі на біометрію дається 30 днів, але для українців, які знаходяться в Україні, термін здачі не має обмежень. А що стосовно мого чоловіка, громадянин рф, ми мешкали до війни і під час війни на території України, для чоловіка буде діяти 30 денний термін чи теж безстроково?
-
-
Нам все сообщения приходили.