UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора) Можливо хтось знає, чи може паспорт після вклейки візи в іншій країні отримати інша людина (тобто не власник паспорту) ? Буду вдячна за відповідь❤️
-
Это были те у кого несколько паспортов, один из которых украинский
-
У вас только один выход, получать украинское гражданство.
-
по свідоцтву про народження українцем можна бути тільки до віку коли видають паспорт. А потім громадянство підтверджує паспорт країни, в якій людина є громадянином. Бо виходить, що по свідоцтву про народження багато наших людей є громадянами неіснуючої країни - ссср.
-
Добрий вечір. Чи була в когось наступна ситуація:в особистому кабінеті повідомлення про вклеєну візи 28.09. На вклейку здавала особисто в Дубліні 23.08. Трекінг номер прийшов відразу після здачі паспорту. Однак після 28.09 тиша. Жодного повідомлення на еmail, що паспорт відправили до візового центру. Що робити: чекати на повідомлення чи їхати у візовий і в них уже запитувати про паспорт. За Трекінг номером постійно вибиває - записів не знайдено (
-
Согласен! Нас на границе спрашивали от куда, как.. Было очень много вопросов, при том, что декларация была с нашей стороны.
-
Да. Для этого Вы должны заполнить специальную форму Consent form при подаче паспорта на вклейку. Там Вы должны будете указать получателя Вашего паспорта
-
Зрозуміло, дуже дякую🥰
-
t.me/ca1gary
-
І ще питаннячко, коли потрібно прикріпляти скани документів своїх, обов‘язково документи перекладати на англійську?) Чи можна прикріпити тільки закордонний паспорт?
-
Дякую❤️
-
Теоретически, если у вы не выкинули укр загранник и он не просрочен, то можете податься в рф, я не знаю как они будут сверять ( и будут ли), но при мобилизации мужу вашему надо быть аккуратнее конечно. Если это не ваша история, то к сожалению не сможете участвовать
-
Это пришел запрос не на загранпаспорт, а на фото и копии внутреннего паспорта для получения SJTD - одноразового въездного документа. Такой запрос приходит всем, вне зависимости, какие доки указывали при подаче. Только одни подают загранпаспорт, а те, кто его не имеют и едут по проездному документу - фотографии и прочее.