UA to Canada CUAET
-
Всем привет , кто в вену отсылал паспорт на вклейку отпишитесь в личку пожалуйста !!!
-
Друзі, маю квитки з Парижу до Калгарі Westjet. Квитки Ecoflex - там одна сумка 23 кг. Я ніде не можу знайти що ще модна брати - які вимоги до ручної поклажі і може вона бути одна чи 2. Наприклад наплічник і маленький чемодан. Де можна почитати - бо на сайті знайшла тільки розмір ручної поклажі, а можна окремо наплічник чи сумку - не бачу інформації і вимоги до ваги цих речей
-
Guests can bring 1 item of carry-on baggage and 1 personal item for no fee. вкладка «carry on luggage» www.westjet.com/en-ca/help/baggage
-
дуже дякую!
-
по поводу веса — «All carry-on and personal items must: be light enough to allow you to place the bag in the overhead compartment unaided»
-
Доброго дня, підкажіть, чи є хтось, хто займався підтвердженням диплому вчителя в Канаді? Прошу писати приватним повідомленням
-
t.me/UAtoCanada/143157
-
Доброго дня. 29.09. Віднесла паспорт на вклейку в Вену, поставила в поштовий ящик з кленовим листочком. Мені досі немає ніякої відповіді, що там з паспортом. Підкажіть будь-ласка чи це нормально? Мій брат коли так відносив паспорт то йому відповідь прийшла на другий день…
-
Я просто в ужасе от того, что в Канаду едут люди которые, ладно, не владеют языком, так ещё и не хотят пользоваться гуглом. А как дальше? Давить на жалость?
Крик души просто.
-
Так у Польщі є українці,які не розуміють української мови. Так і полякам кажуть😱