UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Не знаю, чи можна з цим питанням сюди, але буду дуже рада будь-якій пораді🙏Ми з двома друзями збираємось переїздити в Канаду і хотіли б десь в більше місто, бо чули там легше з роботою, а ми англійску більш менш знаємо) Ми зіштовхнулись з проблемою винаймання житлаподекуди взагалі немає, а коли є якісь варіанти, то потрібно доказати спроможність платити за нього, або наперед не хочуть здавати, або просто неможливо звязатись з тією людиною, бо вимагає канадський номер. Можливо хтось знає якісь справді хороші сайти з пошуку житла, або можливо якогось ріелтора? Чи варто просто їхати і на місці уже шукати?( просто страшно їхати в нікуди)😥
-
Здравствуйте. Кто нибудь знает про способ через Single Journey Travel Document? Буду очень благодарен любой информации)
-
Доброго дня. Чи є тут хтось хто відправляв паспорт дитини з паспортами бітьків але без апрува?
-
Обычно люди приезжают заселяются в отель и потом ищут жилье. В Канаде вы заключает договор на год примерно, у вас не получится пожить месяц и съехать. Поэтому заранее снимать жилье не лучший вариант.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо я буду забирати паспорти з посольства свій та свого хлопця , як мені зробити доручення на це? Можливо є якась форма, але я не можу знайти. Заздалегідь дуже вдячна!🙏
-
Ребят может быть сможет кто подсказать, я потерял доступ к емаилу к которому привязана учетка ircc, написал им на кризисную форму с просьбой сменить емаил, ответа не было больше недели, позвонил вчера им на экстренную линию, сказали что сейчас изменят и пришло сообщение на новое мыло c кодом для изменения емаила. Ну я радостный побежал входить в учетку ircc а там старый адрес, но пустило без запроса кода на мыло. Может быть кто сталкивался, могут ли они изменить именно логин которым является емаил, или может быть можно как то создать новый аккаунт и привязать туда мою заявку?
-
приклад
-
Ищите в чате, была подробная инструкция