UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Питання - на мене і на дружину прийшли повідомлення на візу. Ми писали окремі заяви хоча і сімейної групи. Так сталось. Дітей до 16 років я приєднував до своєї заяви. Питання - на дітей ще немає, то чекати, чи мій дозвіл то і є вже можливість подавати і паспорти дітей на вклейку? Дякую.
-
Хто з Болгарії відправляв паспорт на вклейку в Румунію і оплачував зворотну доставку паспорта підкажіть, де ви сплатили зворотну доставку в леях? Мені говорили, що можна в Easy Pay. Обійшла три відділення, кажуть можуть лише у євро. Але начебто потрібно саме у леях. Будь ласка, допоможіть розібратися.
-
-
Доброго дня!) підкажіть будь-ласка чи надають ще для новоприбулих українців (в Канаді) безкоштовний готель на два тижні від держави ??
-
И заяви я на кожного робив окремо лише в своїй групі. Я розумію про що Ви. То на них має окремо прийти відповідь?
-
А на что рассчитывает интересно офицер который ставит визу на пол года
-
Це для emergency travel а не для того «щоб було на всяк випадок». Програма для людей, які тікають від війни і за пів року можна прилетіти в Канаду
-
Так а потом что делать то с просроченной визой в Канаде ? На каких основаниях продлевать ?
-
Віза лише для вїзду. Я в свій час приїхала в Канаду коли моя віза закінчувалась через 3 місяці. Ось уже майже 2 роки в Канаді і візу так і не продовжувала. Ваш докуменнт для того, щоб легально перебувати в країні - ворк перміт