UA to Canada CUAET
-
Мне пришло такое письмо после того как я уже забрала паспорт с визой вклееной
-
Так як я на роботі то залишила на дверях торбу і записку з проханням покласти лист туди, курьєр позвонив сказав що поклав у торбу, прийшла з робити все було на місці
-
Підкажіть, чи може таке бути? В ТРАВНІ заповнила анкету, здала відбитки. собі і доньці(14р) В Серпні попросили додали дозвіл від батька доньки, з яким розлучена. Дозвіл він не дав. Я це обґрунтувала і відправила їм пояснення. І з нов тиша, вже 1,5 мовчать.. Чи це нормально, що так довго?
-
привет! подскажите пожалуйста, не смогла найти ответ на вопрос: после получения визы, как быстро нужно лететь в Канаду? есть ли какие-то сроки?
-
Добрий день, підскажить, чи треба якщо змінив місце проживання щось вказувати на сайті чи ще десь? І якщо треба то де вказувати? Запит на паспорт не приходив, нічого не приходило, просто поки чекали переїхали з країни де подавали і ось
-
Здравствуйте У кого дети вкл в паспорт мамы Не было проблем с посадкой? Особенно Варшава, Германия, Франция?
-
вам обязательно придет оповещение на почту. Также можете проверить в личном кабинете IRCC
-
Добрий день! Сім’я з 4 осіб. На початку червня здали біометрію. Троє з нас уже має візу в паспорті. Паспорти на руках. А дитині 5 років ще навіть approved не має. За цей час дитині видали новий паспорт. Кризову форму заповнили, дзвонили, повідомили. Сказали чекати. Місяць вже пройшов. Тишина. Хто стикався підкажіть, чого так довго дитині, що ще можна зробити ?