UA to Canada CUAET
-
если ему уже пришел запрос паспорта, не нужно. если было бы нужно, он бы получил biometric letter.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи є чати де можна запитати про те як вибрати авіакомпанію, купити квитки, як летіти з собакою які правила для перельоту з тваринами... дякую за інфу.
-
t.me/petstocanada
-
Но по факту система не идеальна, иногда человеческий фактор может повлиять на неё.
-
АКЦІЯ! Всім привіт! Пропоную безкоштовний квіток до Канади на любі дати на протязі місяця півтора, з Фракфуту до Галіфаксу чи з Варшави до Монреалю в супроводі нашої собаки, яка буде летіти у багажному відсіку…
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як можна відправити паспорт на вклейку візи і куди? В Варшаві в VAC не можу зареєструватися, не показує жодного вільного дня. Я в Україні зараз, але, коли подавала заявку на візу, була в Польщі, там і здавала біометрію. Дуже потрібна ваша порада, вже два тижні пробую зареєструватися, нічо не виходить.
-
Мы тоже ждали лишние три недели, все паспорта были готовы, но уведомления пришли только по детским
-
Говорят они штаб расширили, должны ускорить. Пробуйте звонить, писать...
-
Мы подавали лично в Варшаве, уже достаточно долго ожидая запросы на детей и на свой риск прикрепили и детские паспорта с нашими... месяц спустя уже все с визами.
Если есть возможность приезжайте лично
-
Да відправте Ви її карго. Тіж самі гроші будуть
-
Я відправляла через посередників в Відень. Через 2 тижня паспорта с візами на руках
-
The decision envelope for your application, tracking ID No._____ has been collected from the Canada Visa Application Centre,Canada Visa Application Centre, Vienna on Thu Oct 13 2022. Please note this is an auto generated e-mail. Please do not reply to this email.
Regards,
VFS Global
-
Ну,ну.. 2500€
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, що одночасно це повідомлення? Що вже хтось отримав мій паспорт чи що мій паспорт зберігається в візовому центрі?
-
паспорт забрали из визового центра.