UA to Canada CUAET
-
ircc.canada.ca/visit-visiter/en/get-account-ircc-portal
-
🙏🏼 Усім доброго часу! Прошу допомоги у тих хто увірвав ту вдачу і записався на біометрію у Львів🙏🏼 Люди, як це ви зробили? Як змогли пробитись через той надпис - немає місць? 🙏🏼Прошу🙏🏼 напишіть лайфхаки чи секретики чи хоть шось, бо вже думаємо зійдемо з розуму поки запишемось🙏🏼 Вже й готові заплатити, але кажуть шо й за гроші вже не записують🙈 За усі відповіді в групу чи в особисті будемо вдячні!
-
Здравствуйте,28 сентября курьер в Варшаве вручил конверт в визовый центр рекомендуемые письмом .конверт отправлял на вклейку визы. До сих пор от визового центра никакого письма не приходило на почту email. Неизвестно где сейчас находится мой паспорт. Подскажите пожалуйста куда можно позвонить чтобы узнать где сейчас паспорт.или все так долго ждут ?
-
Сбогодні був відкритий цілий тиждень у листопаді
-
Я сьогодні в Варшаві особисто прийшла і здала паспорт, вже ввечері прийшов лист з трекінг номером
-
Добрий день! Підскажіть, можливо в когось була схожа ситуація: я вже маю візу foil less, зможу я зараз відправити незважаючи на це свій паспорт на вклейку візи або ні? І чи може на cuaet податись мій чоловік (він не громадянин України), якщо ми зарегистрували шлюб нещодавно? Буду вдячна за допомогу і відповіді! ✨
-
логично звонить туда, куда вы отправляли паспорт, то есть в визовый центр Варшавы. их телефон и остальные контакты есть на их сайте
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/contact-us
-
На вклейку візи