UA to Canada CUAET
-
Подаваться по новой вы имеете ввиду?
-
не понял вопроса. продление visitor record - это в любом случае подача заявки. не такой же, как первая по CUAET, но в любом случае ее нужно подать. а первый visitor record ребенку выдадут в аэропорту по прилету
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html
-
Подскажите, пожалуйста, кто то отправлял паспорт на вклейку визы с помощью курьера DHL (с обратной доставкой по Европе)? Как в consent form правильно указывать их данные? И также возможно ли в Вене/Дюссельдорфе сделать так, чтобы обратно отправили все 3 паспорта вместе (или таки нужно оплачивать 3 раза курьерскую доставку)?
-
Відправила сьогодні до Відня з України одним листом два паспорти. Сплатила зворотню доставку по Європі (за пакет). Дивилась сайти візових центрів інших країн, наприклад, в Німеччині треба платити за кожен паспорт, а у Відні вказано за пакет. Що саме в консент форм вам підказати?
-
Якщо ви маєте на увазі, як правильно заповнити дані кур'єра DHL у консент форм, то якщо я правильно зрозуміла, ви не можете обрати службу зворотньої доставки і сплатити її безпосередньо поштовій службі. Ви маєте сплатити послугу зворотньої доставки за реквізитами вказаними на сайті обраного візового центру. І вони самі надішлють вам документи на вказану адресу у Європі. А у консент форм ви вказуєте дані отримувача ваших документів, якщо це не безпосередньо ви самі, а ваша довірена особа. Я робила саме так.
-
До Латвії VFS доставку не роблять (ні з Відню, ні з Дюссельдорфу, ні з Варшави), тому і змушені шукати інші кур'єрські служби
-
Та я, здається, всі переглянув, жоден не робить (Прибалтику щось недолюблюють)
-
visa.vfsglobal.com/swe/en/can/additional-services
Прибалтикой занимается Стокгольм
-
О, спасибо большое! 👍👍До Швеции я не дошёл в поиске
-
Доброго дня, хто може підказати, що робити якщо у дитини закінчується паспорт по якому подавали заявку на візу у грудні, а є вже новий?
-
если сами найдете такого человека, никакой организованной помощи нет
-
Доброго дня, подскажите пожалуйста, жена делала заявку вместе с ребенком, жене PASSPORT REQUEST пришел а ребенку нет. Ждать?
-
ответ полностью зависит от провинции. в некоторых перевод не требуется вообще, в некоторых нужен не просто переводчик, а именно местный, сертифицированный для перевода водительских прав
-
я писав до вфс та дзвонив 11 жовтня один раз бо з чату читав що мають +/- 1-2 дні відправити емайл але після 5 днів нічого - 07 подав на вклейку і вже 12-го отримав емайл що зареєстрована заявка та 13-го надали трекінг номер p.s. в процесі бесіди оператор з вфс пояснила що треба чекати 7 днів з дня подачі і після того задзвонити їмякщо немає трек номерів