UA to Canada CUAET
-
Это опция, не является обязательным условием. Если указывать - да, его загранник, по которому оформляет. Ну и как дополнительная взаимосвязь анкет
-
Добрий день,підкажіть будь ласка, як бути в нашій ситуаціі. Ми з чоловіком і старшою дитиною отримали вклеїні візи в Канаду ще у липні. А в серпні народилася інша дитина. Наразі ми перебуваємо не в Україні, і не можемо зробити ій швидко закордонний паспорт( в Посольстві сказали займе до 2 місяців це найкраще якщо так...) Але ми вписали новонароджену дитину в мій закордонний паспорт, я вклеїли її фото туди. Чи можна заповнити анкету для новонародженої дитини на мій паспорт і вклеїти візу дитині також в мій паспорт? Чи все таки треба робити окремий закордонний паспорт їй і тільки потім подавати її на візу?
-
Трохи не так, сказали коли дружина приїхала забрати паспорт: саме у Відні, якщо одному з батьків прийшов запит на вклеювання візи, то можна разом з вашим паспортом і листами, вкласти паспорт дитини і всі його листи, які вже прийшли, і тоді вони теж зроблять вклеювання візи дитини. І дружина їх запитала, шо перед відправкою паспорта, вона їм особисто телефонувала і задавала саме таке питання, і їй відповіли шо чекайте для дитини окремо. Вони взагалі там не дуже якісно працюють. Коли вже з вклеїною візою, паспорт пролежав тиждень в них, і зателефонував туди їй сказали, так ми бачимо вашу квитанцію, але треба було її надіслати їм на електронну пошту. Я їм зателефонував і кажу: де таке написано, він шось пробубонів і кинув слухалку. 🤮 ВАЖЛИВО - вони наголосили шо це стосується тільки їх відділення у Відні, за інші вони не знають. І не забувайте вкладати квитанцію на зворотню доставку за себе і за дитину, тобто за два паспорта.
-
Друзі, кому актуальна інформація про відправку паспорта з України на вклейку візи у Відень там найшвидше вклеюють, можу поділитися контактами однієї перевіреної людини. Без ніяких предоплат! Коли вже ваш паспорт з візою ви отримаєте на новій почті, особисто його перевірите тільки тоді оплатите за послугу та за доставку наложеного платежу.
-
Підскажіть будь ласка, хто сам перекладав свої документи ? Нам з дружиною треба лише мій нац. Паспорт ( в неї id) та свідоцтво про шлюб, можна самому якось перевести ? ( Які для цього є інструменти ?) Чи краще піти в бюро перекладів. Чи взагалі хто не прикріпляв переклад то все ок у вас ? І питання, треба прикріпити скани документів у пдф форматі, чи хтось просто робив фото ????? Дякую за відповідь
-
Спасибо за ответ Но проблема в том что у меня загран просрочен (был до 2021 года) Поэтому я и подумал что нужно подавать по внутреннему. А поскольку я в Турции ехать продлевать(восстанавливать ) паспорта тепер не реально.. Если кто сталкивался просветите пожалуйста