UA to Canada CUAET
-
Да все верно делаю , с пк. Уже 2 дня не находит
-
вам ответили ?
-
В тексте должны быть слова ready for collection.
-
ребят, а у кого была судимость, есть реальные случаи прям, что получили апрув ? а, то ходят только легенды
-
Доброго дня, сьогодні їду персонально сдавати паспорт на вклеювання візи в Варшаві. Підкажіть будь ласка, мені треба брати з собою запрошення на вклеювання і апоінтмент леттер чи щось ще? Якщо особисто буду забирати паспорт, то ні за що я платити не буду?
-
Дякую за відповідь! Meanwhile, вчора отримала листа про прийняте рішення по заяві і запит на відправку паспорта. Це, певно, була якась магічна дія - написати в цей чат.
Отже, поділюсь інформацією по термінах оформлення віз в Лондоні. Моя віза: Аплікаційна заява подана 30.05, через 3 дні прийшов запит на біометрію. Біометрія 14.06, Рішення по заявці 28.06 - 2 тижні після здачі біометрії. Від моменту відправки паспорта до отримання візи на руки - 7 днів. Мамина віза:
Аплікація подана 26/07 (по внутрішньому українському паспорту, старше 61 року, тому біометрія при подачі заяви не потрібна). Рішення по заяві прийняте і запит на відправку паспорта - 18/10. Тобто 12 тижнів. Тепер треба починати переживати, як маму посадити на літак без закордонного паспорта... В Британії наразі неможливо забронювати слот на оформлення закордонного паспорта ні в Українському посольстві, ні в консульстві. Ніяких інших процедур не існує крім електронної черги. Я намагаюсь зловити слот вже 4 місяці...по телефону в консульстві порадили ловити слоти 1го листопада, відкриють слоти на березень 2023😱 Доповідь завершила :) -
Добрий день! Якою кур’єрською службою відправляли паспорт на вклейку з Києва? Цікавить у Вену чи Варшаву. Дякую.
-
чим краще робити медкомісію до в їзду в Канаду? Радите?
-
пишу свій таймлайн 21/06 анкета з позначкою робота 19/07 біометрія (Львів) 31/08 паспорт реквест 05/09 відправила паспорт до варшави (через турфірму) 12/10 віза вклеєна до кінця дії паспорта 18/10 паспорт повернувся в Україну