UA to Canada CUAET
-
Мы делали в украинском бюро переводов, по имейлу отправляли и получали. Быстро и недорого, с печатью бюро.
-
Він має громадянство України?
-
Так, має
-
Якщо в свідоцтві про народження - рсфср то росія - країна народження. Але громадян України.
-
Дякую, я маю на увазі питання - чи є він громадянином з народження? Чи писати з 24.08.1991? Він переїхав до України з батьками у 2 місяці.
-
Росія по народженню, бо в свідоцтві так.
-
Ого, интересно. Мои друзья визы получили в июле, ехали в сентябре, у них ворк пермит с момента вьезда в Канаду ..
-
Помогите или подскажите как внести изменения в анкету, анкета уже отправлена, много ошибок, надо изменить информацию
-
через кризисную форму, ссылка на нее в закрепленном сообщении
-
Там як повезе з офіцером. Цікаво чи можна по приїзді попросити щоб зробили з дати заїзду?
-
Ну просто виходить таке, що я отримала ще в червні, а на чоловіка і досі чекаєм. А час іде)) короче сподіваюсь поставлять датою заїзду
-
у нас тоже с даты въезда, в июне получали, если что, это письмо даже не спрашивали о предварительном одобрении, молодому человеку вообще оно не пришло
-
У нас з чоловіком така ж історія. В мене вже є віза а його чекаємо. Я думала що тим у кого воркер віза то дають ворк преміт з дати апруву, а у кого візітор то з дати заїзду. Але в фб бачила коменти від людей з воркер візою що їм і так і так давали. Так шо лотерея виходить. Сподіваюсь що можна буде попросити офіцера щоб дали з дати в‘їзду, типу це ж не наша вина що одному з подружжя кілька місяців візу апрувили
-
А что такое веб фора, может здесь можно внести изменения?