UA to Canada CUAET
-
А скільки ви на passport request чекали?Я вже 71-й день чекаю,хоча розумію,що хтось 200 днів чекав
-
Так этого и так вполне достаточно чтобы определиться будете ли там получать резиденство. А то кое кто думает, что если есть виза на 10 лет, то можно и жить так, не выезжая туристом...
-
Ось і в мене воркер на 3 роки. Але я і подавалась на воркер. Але ж подруга, яка подавалась теж на воркер отримала до кінця паспорту.
Я реквест отримала через 2 місяці, подруга менш ніж місяць, а мама через тиждень)))
Так, мені і вистачить 3 роки) звичайно, я розумію, що потім або на піар подаватись, або Бай-бай)))
-
Коллеги по цеху, сколько налика можно ввезти в Канаду на 1го члена семьи?
-
t.me/UAtoCanada/160718
-
Без декларации 10 тыс канад дол, всё, что больше подлежит декларации.
-
Спасибо коллеги! Декларация - это куча бумаг от куда деньги... А в ЮСД если везти - как быть? Эквивалент по курсу не угадать четко
-
декларация - это просто декларация. достаточно словесного ответа “везу 30 тысяч”
www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
эквивалент тоже высчитывается крайне легко, курс не так быстро меняется
-
Ответ крайне четкий, спасибо еще раз Вам!)
-
t.me/UAtoCanada/18325
-
Нажаль, на чужині... В Пітері... Мама в Україні
-
Що робити коли таке вибиває ? Я вже і додавала до стажу що пару років безробітна була , і всеодно не пропускає
-
Є багато проблем з цим Якщо вчились, то все одно ставте, що були безробітною Між бакалавром та магістратурою не робить проміжків Тобто закінчили бакалавра DD.07.YYYY Почали магістра DD.08.YYYY
-
Не повинно бути пропусків між місяцями і роками, і також не можуть пересікатись роботи.
-
Підскажіть будь ласка чи реально записатися зараз на біометрику у Львові ? І як ви це робили ? Бо в мене вже нервів не вистачає . Хочу друзям допомогти хто лишився в Україні, зима попереду і хто знає як буде . Порадьте будь ласка як записати на біометрику. І як ви це робили?