UA to Canada CUAET
-
Послухайте , найменше про що ви повині турбуватися так це про мову для діток у садочках. Дошкільні Діти абсорбують англійську неймовірно швидко. Не крадіть таку чудову нагоду органічно вивчити мову для вашої дитини ще до школи. Це дуже круто зробити у Садочку , ніж потім у школі мати мовний бар’єр . Моя молодша донька після трьох місяців англомовного садочку у Порт Муді (Ванкувер) говорить і розуміє англійську майже так само як українську.
Я дуже рекомендував вам обирати Садочок по чистоті та зручності добирання до дому, а не по мові
-
Друзья, подскажите, пожалуйста нужно ли записываться на прием в VAC Варшава для того, чтобы забрать паспорт с готовой визой? Или можно просто в порядке живой очереди приходить?
-
4 місяці тому , Вперше чую що б у варшаві було по- інакшому за багато місяців всі мої друзі подавалися лише чкрез ДХЛ. У німетчині можна самостіно відвозити. У варашаві забирати так, а ось подавати тільки через пошту.
Але почекайте , може хтось прийде зі свіжішою інфоомацією .
-
На сайте VFS Варшавы можно записаться на сдачу паспорта лично, это уже давно
-
Если дошкольника отправить в англоговорящую среду, то язык родителей уже никогда не будет основным. Поэтому я понимаю желание сохранить ребёнку русский.
-
Подскажите кто летел эвакуационным рейсом?
-
Ну, 4 покоління україньскої діаспори зберегли мову і зробили своїх дітей білінгвами. Все залежить від батьків, та того наскільки вони готові розвивати домашню мову.
З рештою , якщо ми переїжджаємо - основна мова у дітей повинна бути точно саме мова країни в якій їй жити.
Але звичайно це вирішувати тільки батькам. Я просто поділився думкою.
-
насколько мне известно - нигде. только Торонто, Оттава, Эдмонтон
-
Тобто можна просто прийти без запису, і попросити свій паспорт? А паспорт дружини мені віддадуть без неї? І виходить що ті 125 злотих просто пропали, бо вони рухаються так як мокре горить
-
Прийти можно без записи, для забора паспорта жены нужно свидетельство о браке, а чтобы и ваш паспорт поискали вежливость и щепотка отчаяния.
А курьерские вроде бы как можно вернуть, при мне работница обьясняла другому человеку как это делать, но я увы не слушала((
-
Але коли я дзвонив у vfs мені сказали що мій паспорт в дорозі😐 і свідоцтва про шлюб я фізично не маю з собою(( Є така можливість що він ще не в них? Мені просто до Варшави 500 км, не охота вхолосту кататися автобусами/поїздами
-
Ну, я ездила на поезде 3,5 часа в одну сторону... Ничего не поделать...
Раннее люди и не так страдали ради получения канадской визы, и разрешения готовили годами порой, про деньги и думать страшно.
В худшем случае вы узнаете у них лично обстановку.
Ну или ждите...
Мой и мужа паспорт тоже числились в посольстве уже больше двух недель на тот момент, и при мне девушка трекала их... И только когда они физически заглянули в контейнер, где лежали детские, нашлись и наши.
-
Очевидно доведеться також їхати і забирати самостійно. Надіюся що ввійдуть в положення, і можна буде забрати паспорт дружини без неї, документів ніяких не маю, дружина поки в Україні разом з усіма документами
-
Здравствуйте, я ребёнок граждан Украины,сам тоже гражданин Украины, но паспорта у меня нет. (так же есть гражданство России у меня и у семьи). Только у отца есть действующий паспорт Украины. Хочу получить визу cuaet. Сейчас мне нет 18 лет, (18 лет будет уже после окончания выдачи виз) если я сейчас подам визу через отца, мне будут ставить визу? Если да, то до какого срока(до срока действия паспорта отца или до срока действия моего паспорта(паспорта РФ).
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка,якщо у дітей 2 громадянства(укр і турецьке)але укр заграна немає.але є турецький загран.в нього вклеють візу чи ні?