UA to Canada CUAET
-
Пересмотрела все, и поняла, что нужно
-
Так. Повідомлення всі приходили. І трек номер отримали на наступний же день
-
Вчера вечером отправили, утром уже пришло письмо на биометрию.
-
Я відправляла в Дюссельдорф через DHL.
-
сколько вам лет?
-
Подскажите, в Дюссельдорфе быстро вклеивают визу?
-
вы не можете пользоваться гугл транслейт? или хотя бы читать закрепленное. честно слово, я иногда удивляюсь, насколько людям просто лень что-то сделать с полученной информацией
-
Добрий день , підкажіть будь ласка, якщо доньці відкрили візу, але вона не може її вклеїти в паспорт, бо забрали старий паспорт по якому відкривали візу. Чи може вона знову подати заявку на нову візу CUAET, за новим паспортом , якщо є діюча віза. Але фактично вона не може виїхати по ній, бо немає паспорту того
-
Вона подала на візу в квітні і в травні отримала візу на мейла з посиланням, що може вклеїти візу в паспорт до листопада . Але в неї паспорт в консульстві забрали , бо ми раніше чекали на новий . І так вийшло, що візу одобрили за даними паспорту якого немає на руках
-
Добрий вечір. Я знаходжуся у Франціі і отримала foil less візу. Франціі немає у переліку країн з яких потрібно вилітати з foil less. Але майже всі квитки з найближчих країн з пересадкою саме у Франціі. Може хтось вилітав одразу з Франціі з foil less візою? Чи потрібно лише їхати в іншу країну?