UA to Canada CUAET
-
Записувались через мейл, писали лист на електронку до візового, в особистому кабінеті запису не знаходить по тому номеру , що прислали в листі
-
Щодо доставки паспорта з вклеєною візою.
4 жовтня я отримала на пошту такий лист: "The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220929PLWAPKT249** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards, VFS Global"
18 жовтня отримала такий лист: “The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220929PLWAPKT249** has been couriered from the Canada Visa Application Centre, via courier partner. Regards, VFS Global"
Отримала паспорт від кур'єра 21 жовтня.
-
Дякую вам за відповідь, тобто все ж ще приходить лист, коли документи видають кур‘єру? І рівно два тижні чекати від повідомлення, що віза вклеєна та відправлена, вірно?
-
У мене спочатку статус змінився, на наступний день прийшов лист про ворк перміт, а ще на наступний день - лист ready for collection.
-
Виходить, так, окремо повідомляють, що передано кур'єру. Так що не переживайте, чекайте.
-
t.me/UaVancouver/3875
t.me/UaVancouver/3863
-
Знаю, проблема просто в том, что моя мать звонила в место где выдают биометрию во Львове и там ей почему-то сообщили, что если у тебя нету украинского паспорта - то ты не можешь получить визу и биометрию. Я изначально посчитал, что это какой-то бред. Но так ли это?