UA to Canada CUAET
-
Скільки часу вклеюють візу у Варшаві,хто приблизно зна?
-
Добрий день. Якщо прийшов лист- запрос на вклейку. На якому сайті можна зареєструватися, щоб самостійно подати паспорти (мій і доньки) в Варшаві? Підкажіть будь ласка🙏
-
Дякую!
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, подовали анкеты в марте, ответ ребенку пришел только сейчас, паспорт действителен до апреля, но скорее всего у нас не получиться улететь до этого времени. Если сейчас делать новый паспорт ребенку, я должна писать в кризисную форму, чтобы визу в новый вклеили??
-
Всім привіт! Допоможіть будь ласка в одному питанні, якщо знаєте відповідь)
Ми створювали анкету для подачі на візу ще в липні. Приїхали у Європу зараз, тут зробили тим. захист та наступного тижня поїхали вже у Відень на біометрію. Але тут нюанс той, що, коли робили ту анкету для візи ми не писали, що маємо десь захист/візу тимчасового захисту, але зараз то вже ми її маємо. Лист-запрошення на вклейку ще не отримували.
Хтось з цим мав справу, підкажіть будь ласка ?)
-
Паспорт дитини можна подовжити на 4 роки в консульстві України.
-
Всем здравствуйте! Помогите пожалуйста 🙏🏼 Кто сталкивался!?!
Создала сестре анкету, она уже получила приглашение на сдачу биометрии. НО вот нюанс… не могу ее зарегистрировать в VFS не могу выбрать даты все месяца белые. И так везде. Варшава,Краков. В Украине пробовала Киев и Львов. Тоже самое. Что это может быть?! Благодарю за обратную связь.
-
Я подовжив паспорт дитини через кілька місяців після закінчення дії. Відправте спершу на вклійку, потім подовжите. Я так розумію.
-
Знаю люди більше чекають, дякую за інформацію.
-
Запитайте у VFS, вони ж якось приймають анкети взагалі з простроченими паспортами та видають при цьому дозволи...
-
пару случаев таких было. в 1м- виза была отменена офицером, тк они посчитали, что паспорт был утерян, поэтому визу анулировали. во 2м случае не смогли обьяснить, почему визу отменили, участница заново паспорт отправляла на вклейку. все вопросы решались через звонки на горячую линию и написания в кризис форму
-
Где быстрее всего вклеивают визу? Буду благодарным за ответы!