UA to Canada CUAET
-
Доброго дня ! Так, ми також відпрпвляємо. Вверху вказаний адрес візового центру.
-
Скажіть, будь ласка, чи можна віднести паспорт на вклейку особисто у Відні? Якщо так, то скільки +- чекати, щоб забрати його ? Чи назад тільки поштою ?
-
Ще у мене таке питання, зараз є дедлайн що в Канаду можна заїхати тільки до березня? Чи це просто слух?
-
+1 віза🤗
-
Супер, вітаю!)
-
Паспорт відправляла поштою, прийшов туди 2 листопада, а сьогодні вже написали що можу забрати. Виходить 11 днів від моменту отримання до вклейки візи
-
Да!
-
Добрий день! вчора отримали відповідь від VFS з записом для сестри і її чоловіка. 28.10 відправив лист і 10.11 отримав відповідь з записом на 23.12.2022. Дуже Вам дякую за допомогу! Всім успіхів!
-
Запись биометрию. Какое письмо вы отсылали по прошествию 14 дней, с прозьбой ускорить ?
-
Нет, нельзя Паспорт высылается на вклейку после того, как его у вас запросят
-
Подскажите пожалуйста, как отменить запись на биометрию, если регестрировался во львов через письмо [email protected]? в кабинете vfs не находит номер моей записи
-
В Кракові не вклеюють, тільки Варшава
-
2 недели назад сдали биометрию в Москве. Я и жена. У жены гражданство РФ и Украины. У меня только Украины. В РФ живем с 2015 года. Все указали в заявке. Сегодня получили приглашение на вклейку визы. Может кому поможет.