UA to Canada CUAET
-
Запис онлайн і запис за допомогою електронної почти, це не одне й те саме... Це дві різні речі. По почті ви не можете вибрати дату - бо просто нема де вибирати...
-
Я розумію, я отримала лист на сдачу білметріі , зайшла по силці в листі, вибрала город де мені зручніше сдати біо, та перейшла на сайт глобал… Там заповнила дані, і мені відкрилося віконце ( календар ) Але немає вільних днів. Взагалі( Тому і питаю, можливо це із за того що сьогодні неділя, або..?
-
Ви не розумієте що вам намагаються довести. Перечитайте ще раз інструкцію, яку я прикріпл до цього повідомлення, а не інструкцію в листі, який вам прийшлв. Ви заходите на свою пошту, створюєте новий електронний лист, в ньому вказуєте свої дані і відправляєте цей лист на пошту, яка вказана в інструкції. Через 2-3 тижні вам поийде на пошту реєстрація із конкретною датою. t.me/UAtoCanada/161660
-
Попробуйте мониторить пару дней даты… Мне письмо на биометрию пришло 2 числа, на следующий день зашла на тот сайт, были места - записалась и 4 числа сдала… Вчера пришёл ответ на вклейку биометрии. Сейчас на это свободных дат тоже нет, но буду ждать. Потому что через почту записываться - очень долго. Я лучше пару дней выжду очередь на сайте, чем пару недель ждать только ответа с датой, которую мне выделят
-
У Львові нема можливості запису на сайті, не знаю, що саме ви хочете чекати. Інформація з минулого тижня:
Офіційна інформація від VFS Global Lviv: З початку цього тижня запис на біометрику у Львові можливий виключно написавши листа на пошту (безкоштовно): [email protected]
- жодних зелених вікон на сайті більше не буде для Львова;
- відповідь буде з датою реєстрації через 2 тижні з моменту відправлення листа;
- зауважте: cкасувати чи перенести запис буде неможливо, на 1 пошту можна записати 1 людину (або групу людей, якщо це сім'я);
Як це зробити є інформація на офіційному сайті у розділі Електронна пошта: visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment
-
Велике вам дякую!!! За поширення інформації! Пропустив цей момент раніше! Дякую!
-
Добрий вечір! Потрібна порада. Якщо я хочу податися на візу для туризму, то краще обирати варіант туристичну чи робочу на всяк випадок? Не впевнена.
І ще, чи без проблем дають візи «безробітним»? Немає офіційного місця роботи.
Заздалегідь дякую за відповідь! :)
-
Добрый вечер! Подскажите может было у кого то? Пришел реквест на паспорт и напутали адреса когда отправляли. Отправляли в Австрию в канадское посольство, а не в визовый центр. Что делать?
-
Якщо можна одразу розкажіть про переваги якщо подавати разом