UA to Canada CUAET
-
В мене так само виглядає. Тільки статус змінився ще у вересні. Більше жодних повідомлень не отримувала. Але я і на вклейку візи вже дуже довго чекаю, 2 місяці з моменту як здала паспорт у візовий. Гадаю, що все добре. Просто зараз у них завал зі справами і все довше розглядається
-
-
Кааак? Обратно как?делать паспорта, в Лондон разве что сами повезет, если там при нимают лично🙄
-
можно, если докажите что живете с ним (фото, совместные счета за аренду квартиры\дома и т.д.)
-
Подскажите, кто подавался В Братиславе на биометрию, долго ждали?
-
Мне предлагают термин на сдачу конец апреля/начала мая) мне это не подходит, я хочу sjtd
-
Здравствуйте у меня такой вопрос. Мне пришло письмо для вклейки визы мужу пока нет.У моего мужа через шесть месяцев заканчивается паспорт он гражданин Армении, сейчас мы находимся в Армении.
Как нам быть поменять паспорт мужа и через кризисную форму оповестить их о смене данных и отправить новый паспорт. Будет все ок или нет?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка щоб відправити мій паспорт на вклейку іншою людиною (наприклад брат), особисто (не поштою) - які документи треба підготувати і написати про нього? Чи може мій представник подати мій в візовий центр та забрати особисто без проблем?