UA to Canada CUAET
-
я ще раз попереджую, по-перше, відредагуйте повідомлення, без лінка на інший канал, або я видалю ваше повідомлення, по-друге, можете скористатися пошуком по чату і побачити, що в деяких візових центрах дитячі паспорти без original passport request навіть не приймають.
-
чи можна у кракові вклеїти візу?
-
хтось зможе віддати паспорт дітей без запиту, хтось — ні. офіційної інформації на цю тему немає, ніяких оновлень ircc не видавало. у чаті не забороняється ділитись інформацію, але казати, що правила змінились не коректно.
тим не менш, у деяких візових центрах дійсно дозволяють подавати паспорт дитини без запиту разом з батьками.
-
30 днів
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, маємо наступне питання. Наша сім'я з п'яти осіб, троє з яких діти 3х років, подали анкету сімейну по програмі CUAET. Я та мій чоловік отримали лист запрошення на вклейку візи. Троє дітей не отримали такого листа. У дітей немає закордонних паспортів і їх фотографії не вклеєні у наші паспорти. Заявку подавали по свідоцтвах про народження. Як бути у такому випадку? Чи можна отримати одноразову візу для дітей для виїзду до Канади? Можливо хтось мав таку ситуацію. Дякую за вашу відповідь та допомогу.
-
Значит 15-ти летней не нужно тоже? А когда захочет работать его не сложно будет получить?
-
А потім?
-
для получения SIN кроме возраста нужно еще иметь ворк пермит или SP с правом работы (которое есть только у студентов post-secondary вузов). для 15 лет в любом случае скорее всего не нужно, и получить его позже всегда можно за пять минут
-
Подскажите пожалуйста. А как им можно сообщить чтоб назад они его тоже отправили по почте? Или это при отправке в письме указывается и улаживается в конверт. Сорри за глупый вопрос.
-
На який рахунок робити проплату доставки паспортів Варшава для вклейки візи?
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services
-
Подскажите, пожалуйста, в списке документов, которые нужно предоставить на биометрию есть чек об оплате визы: "IRCC visa fee payment receipt". Что нужно предоставлять для биометрии если мы ничего не платим за визу? Или ничего вместо него не предоставлять?