UA to Canada CUAET
-
Я теж намагався, але потім відправив кур'єром. Сподіваюся, що буде скоріше
-
Доброго вечора!
Я заповнюю документи на візу в Канаду,
Підкажіть будь-ласка чи необхідно мені перекладати на англійську мій український паспорт ? Чи можна залишити скани мого українського паспорту?
Маю саме паспорт, не карту Він українською мовою, без перекладу
Дякую 🙏🏻
-
Відправляв свій паспорт Корал з Чернівців 2 місяці тому, всі повідомлення приходили мені на пошту, паспорт з візою у мене на руках, все добре. Два тижні тому відправив з ними паспорт дружини, повідомлення на пошту не приходили, але сьогодні прийшов wp, так що віза вклеєна, чекаємо на отримання паспорту
-
Подскажите пожалуйста , сколько реально ждать курьера , мне в Варшавском визовом центре сказали 3-5 рабочих дней , но по опыту знаю что они не придерживаются дедлайнов. Кто сколько ждал ( те кто недавно получил паспорт ) ? Заранее спасибо за ответ.
-
Всем привет! Дольше 3 месяцев с момента подачи биометрии нет паспорт реквеста, есть ли смысл звонить на горячую линию и спрашивать в чем дело? Был ли у кого то из вас подобный опыт?
-
А звонить пробовали?
-
Доброго вечора! Де повинна бути відмітка CUAET у wp.?
-
www.ua2canada.info/fin-aid
здесь ниже по странице показано
-
Переклад документів чи можливо зробити не в Канаді, які вимоги до них? Дякую за будь яку допомогу!
-
4 місяці, дзвонити нема сенсу, вам скажуть чекайте
-
Доброго вечора! Щоб забрати паспорт дружини з візового центру особисто потрібна довіреність чи вистарчить свідоцтво про шлюб ?
-
Как именно отправляли, подскажите пжлст?
-
а у Львові є візовий центр?