UA to Canada CUAET
-
Я жду курьера обратно который должен мне отдать паспорт с уже вклеенной визой, звонил в Варшаву , сказали только что он у курьера , а когда и какой курьер , не могут сказать , типо у них нет этой информации. Подскажите какие курьерские компании в Польше работают с Визовым центром канады
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, насколько легко будет получить ВНЖ/ПМЖ в Канаде парню 20 лет, все ещё студент украинского вуза, с хорошим знанием английского языка, но как такового опыта работы особо не было. Какую провинцию выбрать для переезда? Если кто в курсе подскажите пожалуйста тут или в личку, буду очень благодарен. 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть як правильно зробити - ми подали анкети на всю родину, але потім зрозуміли що в сина через рік закінчується паспорт. Зробили новий паспорт , але саме в цей час прийшов лист на вклейку візи. Як зараз поступити? Писати в кризову форму і знову чекати лист на вклейку? Чи відправляти доки на вклейку з 2 паспортами?
-
DHL
-
Як один з кур'єрів , то TNT. Але воно вам нічого не дасть, якщо будете знати яким кур'єром вислали.
-
Всім привіт. Така ситуація, відправили разом з чоловіком через глобал паспорти в Анкару. Чоловіку вклеїли за 2 дні, мені ще ні, сьомий день паспорт висить в посольстві, хоча в мене паспорт закінчується в лютому і нам в січні треба вже терміново вилетіти. В кого так було? Чи варто їм туди писати дзвонити чи тільки чекать?
-
Всім привіт 🙂 Коли закінчується програма CUAET?
-
Або на сайті vfsglobal ловити вільні дати, або писати листа, або звернутися до посередників.
t.me/CUAET_green
-
Так , у анкеті дитини це буде як додатковий документ для прикріплення , але якщо його не вкласти , то його можуть запросити , а це вже час 😊 Або якщо не запросять , то можуть виникнути проблеми під час перетину кордону , тому краще зробіть якщо реально зробити
-
Подскажите пожалуйста Что нужно приложить со своим паспортом что б без запроса вклеили визы и детям? Консент форм на них(от их имени и всё ли страницы заполнять?) копию свидетельств и письмо -просьба о вклейке? И слышала что вроде несколько человек в живой очереди пропускают на сдачу паспорта,или это не так?
-
Просто хочу зрозуміти як викласти свою проблему) ми вже отримали листа на вклейку але вирішили відправити новий паспорт. Тобто я описую проблему у кризовій формі , докладаю там фото нового паспорта, і відправляю паспорт на вклейку чи мені треба чекати на новий лист на вклейку ?