UA to Canada CUAET
-
Вам нужно связываться с лицензирующим органом той провинции, в которой вы планируете работать:
cpa.ca/public/whatisapsychologist/regulatorybodies/
-
Скільки часу чекаєте, бо я теж відправила звичайною поштою в Варшаву, прийшла смс від пошти що доставлено і все, тепер чекаю, більше ніякої інформації ніде не видно.. Скільки чекати, невідомо(
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, хто зна, десь можно поставити апостіль на документ український за межами України? Чи тільки в Україні?
-
Доброго ранку. Як вклеїти дитячу візу, якщо у дітей немає паспортів, а вони тільки клеєні в паспорт жінки. Ми вже отримали с жінкою візи, писали письмо де прохали вклеїти також дітей, але пишуть чекайте Original passport request. Так вже чекаємо майже 2 місяця, писали крізіс форму, нічого. Що робити, підкажіть будь ласка?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, може хтось знає чі є у Ванкувері якісь організації по підтримці наших біженців. Відправила неповнолітнього сімнадцятирічного сина, вдалося найти кімнату але вона пуста. Може десь можливо взяти хочаб на прокат ліжко та стіл? Буду дуже вдячна!!!
-
IRCC так правильней😊
-
Все в порядке в Израиле норм працюе сайт👍
-
Хто вже в Канаді і переробляв ворк перміт , хто скільки чекав на новий чи може ще чекає ?
-
Добрий день! Ми використали одноразову візу та прилетіли в Канаду з 9 річною донькою в липні. По сімейним обставинам повернулись в Україну, візу доньці так і не дали. Чекаємо з 29 серпня. Тепер ми в Україні але заявку заповнювали як з середини Канади. Думаю може подати нову візу. Чи може хтось відправляв паспорт без листа на паспорт? Не знаю що робити 🥹