UA to Canada CUAET
-
Трек номер пришёл через 2 дня на электронную почту. И перезвонили уточнили адрес куда отправить.
-
Якщо заявку розглядають довше 14 днів, чи є якийсь сенс кудись писати? Чи допомагало це хоч раз комусь?
-
shiporion.com возможно будет лучшим вариантом если нет - shipito.com, myus.com
-
У кого була така ситуація: Записались на здачу паспорта на вклейку візи, а не встигли приїхати, і прийшли в інший день з протермінованим запрошенням. Чи приймуть так? Тому що, якщо скасовувати зустріч, і записуватись на пізніше, то дуже тяжко знову зловити вільне місце у візовий центр.
-
Ну, я подавався одночасно з другом(біометрія не потрібна оскільки мені 16, йому 17) йому запрос на вклейку прийшов за 5 днів, тому і питаю. Добре… ще почекаю
-
Так. Самостійно
-
Тоді як видали другу? А саме для в‘їзду будуть просто необхідні деякі додаткові документи. Ну це все з того що я читав
-
Доброго времени суток форумчане. Если при заполнении анкеты семейная(загрузил только свидетельство о рождении на детей,загранпаспортов у них нет), Рассматривают ли они эту анкету и если пока в перспективе только один родитель поедет(при успешном одобрении взрослому визы)-можно не дожидаться информации от ircc -а отправить паспорт на визу ? Спасибо за информацию