UA to Canada CUAET
-
Ребята, а почему принято считать сроки именно с подачи био, а не самого заявления? Ведь нигде нет такой инфы, или я ошибаюсь?
-
розгляд анкети починається тільки після здачі біометріі. за винятком випадків, коли біо не потрібно здавати.
-
а звiдки така iнфа? якийсь пруф? просто цiкаво
-
• The time it takes you to give your biometrics isn’t included in the application processing time. • The sooner you provide your biometrics, the sooner we can start processing your application. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1420&top=3
-
подякував :)
-
Тодi ше одне питання: тобто доки не прийшов запит на бiо дiло навiть не чепають (якicь preliminary screenings чи ше шось) ? Просто я мiсяць чекав на цей запит.
-
місяць чекали на biometric instruction letter? background check проводиться по відбиткам пальців, в автоматичному режимі, до цього ніяких дій з вашою анкетою не відбувається.
-
саме так
-
зазвичай воно приходить майже одразу. ви просто чекали і воно прийшло, чи писали у кризову вебформу?
-
все робила юридична контора - на вiзу в faang - в мене та ше одного такого ж ждуна - лаг 30 днiв - чому так - хз PS: я просто чекав
-
i доречi чи правильно юзати це www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html у роздiлi working visa у випадку CUAET чи ми йдемо якось окремо ?
-
дуже дивно, може вони проґавили цей лист) ні, у випадку з куает все у всіх по-різному. на ці терміни можете не звертати увагу.
-
дякую
-
Привіт всім. Мені надіслали лист-запит і я не можу завантажити для перегляду, можливо через розмір файлу. Підкажіть будь ласка як завантажити.
-
У меня была пересадка в Калгари (первый канадский аэропорт) почти 3 часа. Вестджет прислал что рейс опаздает, пересадка выйдет 1 час 20 минут. Можно и не надеяться успеть?
-
Как повезет, возможно успеете, а возможно нет, смотря какая очередь будет