UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте , у меня осталось только свидеткльство о рождении вв украине, на cuaet по нему можно подать?
-
Привіт Бачила, що в групі писали про термін дії CUAET(бенефітів новоприбулим та безкоштовного ворк перміту) попередньо до березня, де ви знаходите такі новини? Я на сайті IRCC такого не бачу, модливо не там дивлюсь Буду вдячна за підказку
-
Хто знає, хтось бере менше ніж 2000, щоб відправити на вклейку?
-
http://travelstart.if.ua У Варшаву 1500
-
6 недель. За визу не платила, но сама отвезла и сама забирала паспорт
-
Доброго дня громада ! Е таке запитання, моїм жинці та молдшему сину(17років) прийшло проголошення на вклеїку візи,а старшому сину (22роки) ні, хоча він разом з мамою сдавал биометрию 23.11.22. Підскажить чі стоіт писати в кризові форму? Якщо так ,то підскажить сайт як правильно заполніть. Дякую.
-
які групи будуть звільнені від здачі біо? щось у вас фантазія розійшлась)
-
так це про те, що є зараз, про програму яка діє ДО 31 березня. читайте уважніше і дуже ваш прошу, перестаньте роздавати поради у цьому чаті. @MagSafe
-
Как я правильно понимаю , на сайте сейчас указано, что ворк пермит дает офицер до 31 марта по прилету ( если заранее НЕ БЫЛО заявки на ВП, как у меня ( я зарегестрировалась еще 31 марта и давали только ВВ(визитор) (Могу ошибаться, НО к такому выводу пришла, всё перечитав и попереспрашивав)
-
Спасибо 🙏
-
даже к visitor visa 31 марта давали letter of introduction для получения WP, в котором указана дата, до которой можно приехать и получить пермит. все правильно вы поняли