UA to Canada CUAET
-
Привет! Подал заявку письмом на сдачу биометрии во Львов 1го декабря на двоих. В этот же день ответили, что срок рассмотрения может быть увеличен до недели. До вчера не было ответа, решил им написать. В течении пары часов прислали запись на сдачу биометрии 26го декабря. Возможно кому то полезна информация по +- срокам. 😊
-
Ви щось не те пишете. Не могли йому надати громадянство (принаймні, легально), поки він не відмовився від того, що мав. Де ви взагалі цю дичину знайшли, що не можна відмовитися від громадянства, попередньо не отримавши інше? Ваш допис свідчить лише про те, що ви десь колись щось почули. Моя сім'я проходила через це, то я знаю, як воно відбувається на законних підставах. І так, досить часто таке буває, що людина не має жодного громадянства (паспорт негромадянина), поки очікує на прийняття рішення
-
Подвійне громадянство і два громадянства це різні речі, юридичні тонкощі. Багато хто отримав польський або угорський паспорт, і після цього не слава український(а навіщо, ніхто не перевіряє). Україна теж не зацікавлена втрачати своїх громадян, тому поки що закриває на це очі, що буде далі невідомо, але як є. Отримати другий паспорт на окупованих територіях це інколи єдина можливість продовжувати жити в своєму домі і працювати. Не підтримую і не засуджую, люди роблять свій вибір, за який доведеться відповідати(або ні)
-
Якийсь у вас хаос у голові. Ви хоч читаєте, що я пишу? Чи я хоч раз десь згадувала подвійне громадянство? Але судячи з ваших постів, ви взагалі не в курсі закону України про набуття громадянства. Краще вже не пишіть нічого, ніж показувати себе так недолуго Отримання другого паспорта не є автоматичною втратою громадянства. Ви уважніше почитайте питання та відповіді. Питання було про відновлення громадянства. Тобто, про відсутність громадянства, а не паспорта
-
З різними країнами можуть бути різні процедури, я вам описала цілком реальний і легальний кейс моєї сім'ї. Тонкощів звичайно купа, як і лазєєк у законах. Я знаю про Азербайджан - Україна, та Україна - росія. Інші країни можливо по-іншому, не маю бажання сперечатися. Всього найкращого
-
Нема різних процедур з різними країнами у разі отримання українського громадянства. Для отримання українського громадянства ви маєте відмовитися від існуючого. Так, після отримання громадянства України багато хто ще й інші громадянства отримує. Але то вже відбувається після цього й до запитання не має жодного відношення
-
"Процедура прийняття до громадянства України передбачає подання документа із назвою «зобов'язання припинити іноземне громадянство». Це письмово оформлена заява іноземця про те, що в разі набуття громадянства України він/вона протягом двох років з моменту такого набуття припинить іноземне громадянство і надасть документ, що це підтверджує." Почитайте ще раз закони перш ніж робити висновки. На все добре
-
В каком году это было? Процедура уже не такая. Подобный процесс был в 2010м примерно. Сейчас никто украинский паспорт не даст, выдают временное удостоверение гражданина Украины сроком на 2 года. За это время нужно предоставить доказательства выхода из другого гражданства.
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста, куда лучше и как отправить паспорт навклейку визы в Германии. Спасибо
-
Да, это было до 10го года. Сейчас с айди картами у которых есть экпирейшн дэйт, вполне могут давать да те же два года, а потом просто не продлить при отсутствии документа о выходе из гражданства. Но думаю даже с этим временным двухлетним паспортом вполне можно получать загран, визы и т.д. Ссылка из статьи за май этого года. То есть для гр-ва требуют только обязательство о выходе.
-
Де ви взагалі знаходите цю маячню? Навіть у 2007 році вже такого не було. І зараз такого нема. Ну, хіба що у незаконний спосіб. Моя вам порада - користуйтеся офіційними державними джерелами інформації, а не збирайте плітки у якихось статтях. Зараз у статтях чого тільки не знайдеш 🤯
-
Нет. С этим удостоверением вы никто.
-
Спасибо! Это про "поновлення". А таком случае они хотят знать как ты его вообще лишился, все логично. А вот если у тебя его и не было изначально, но не нахожу в требованиях документ о выходе из чужого гр-ва(только об обязательстве выйти), ищу старательно, аж самой интересно )) Девушка выше написала про временный паспорт на два года, вполне себе вариант. Но гр-во все равно дают, просто потом могут не дать новый паспорт.