UA to Canada CUAET
-
Конечно. Моя знакомая тоже на 10 лет получила
-
А що можна зробити, як можна забрати паспорт? У мене вклейка візи була 2 тижні, я вважав що за 1,5 місяці вже точно буде, але зараз дивлюся ніякого прогресу немає
-
Visitor ??
-
Вот этого не спрашивал. А в чем разница?) все по сути едут с одной и той же целью. И анкету заполняют на одном портале Такое впечатление что консулы кто клеет визу особо не париться, какая цифра в голову влетит на столько и дадут… кому то полгода, кому то год… кому то три, кому то десять…
-
Тоже в Вене?
-
Ну это да) по логике оно так и есть) но их логика нам не понятна) Я надеюсь вам побольше визу поставят) Я сама визу получила,сейчас на нервах жду визу мужу и детям,на них позавчера заполнили и муж сегодня поехал делать биометрию. Ситуация у меня тяжёленбкая с первым ребёнком за него переживаю хоть бы ему визу поставили. А если не дадут ,то накроется весь наш полет😪
-
Якщо у вас були оформлені документи, була придбана автівка, отримували зарплату, то так.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як зараз записатися на біометрію у Львові? Сайт www.vfsglobal.ca/ показує що вільних днів немає на весь 2023 рік.
-
Дякую! А на яку пошту потрібно писати?
-
Через електронну пошту запишіться.
-
добрий вечір хтось стикався з такою проблемою під час заповнення анкети?