UA to Canada CUAET
-
А по отзывам, две недели, месяц, два и больше?
-
вы о чем хоть? заявки на CUAET? некоторые еще с марта ждут, некоторые за неделю получают. зависит от сотни факторов конкретно вашей заявки
-
Подскажите пожалуйста Буду лететь в Оттаву через Монреаль Где там найти офицера что бы получить ворк пермит ? Я понимаю что в аэропорту Монреаля После посадки в Монреале мне надо будет проходить паспортный контроль ? Может там какие то указатели есть ?
-
Привет всім хочу спитатись як зрозуміти коли паспорт прийде а то вже місяць з половиною чекаю і нічого нема ні смс ні звінка
-
с марта? Это обескураживает, конечно ( Спасибо. Будем пробовать.
-
вам все покажут, возможности заблудиться нет, даже если вы совсем не знаете языка
-
Не переживайте, не заблукаєте. Там на місті вже запитаєте, куди вам пройти за work permit. Там все добре організовано, будьте уважні і слухайте що вам кажуть. Нас здаєттся після перевірки анкети офіцер сам проводив.
-
Подскажите ещё пожалуйста, на самолёте можно украинцам без загранпаспорта?
-
Да! Это все обсудим в эфире
-
Я відправляла з Польщі dpd
-
Доброї ночі. Отримали лист на відправку дитячого паспорта на вклейку візи. Дитині 8 років. Підкажіть будь ласка при заповненні Consent form зазначаємо прізвище дитини чи прізвище одного з батьків. Ставимо підпис одного з батьків, обох чи взагалі не ставимо? Паспорт плануємо відправляти кур'єром. І ще запитання: якісь документи крім самого закордонного паспорта, Konsent Form і квитанції про оплату курєрських послуг щось потрібно ще відправляти?