UA to Canada CUAET
-
Шукаю будинок в оренду, з лютого, Торонто, 4 спальні.
-
контаки клініки є на оф сайті. медогляд не можуть не “прийняти”. t.me/UAtoCanada/189678
-
Всем привет. Кому не приходило письмо с ворк авторизейшн на почту, что показывали в аэропорту ? Как получали?
-
Подскажите пожалуйста, если кто знает, надёжных фирм-посредников, отправляющих паспорта (вклейка визы) из Украины в Европу и обратно. Матери 80+ лет. Поехать в Польшу, отправлять оттуда паспорт и сидеть там месяц-полтора возможности нет :(
-
до 31 березня наявність цього листа не обов’язкова. видають просто так — нічого додатково показувати не потрібно
-
читайте закріплене повідомлення. ми це обговорюємо кожен день, вже набридло повторювати по сто разів, якщо чесно
-
Допоможіть, будь ласка🙏🏻 Як заповнити цю сторінку consent form, якщо забирати особисто? Переглянула відео - всюди по-різному, боюсь зробити помилку Якщо буде пошта доставляти, що писати в такому випадку І ще одне питання. Підпис український не підходить? Має бути ім‘я та прізвище чи такий, як в паспорті? Дякую
-
А якщо я туди відправляю, а не подаю сама, теж не потрібно?
-
Вітаю) Хто може підказати що робити в ситуації, якщо я вже відправила паспорт свій на вклейку та отримала підтвердження. а от на дитину досі ніяких листів не приходить з моменту подання документів пройшло 4 місяці.І досі окрім листа про підтвердження та власне самої анкети нічого не відбувається. Чи варто звертатися в кризову форму в такому випадку?
-
Дякую
-
у вас повинно бути request letter у профілі, де є опис того, що від вас хотять. ну і ще, натисніть на назву документу на фото — повинно бути там написано також.