UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора! Підкажіть , якщо в дитини термін дії паспорта закінчився, його продовжили печаткою. В цей же паспорт вклеєна віза. Чи не буде проблем при перельоті?
-
Генштаб
-
обожнюю Генштаб ЗСУ, як і @paors on a serious note — в Канаді провінції, а не штати
-
Добрый день. Мы только паспорта забрали. Не подскажите, разрешение на выезд из Украины или на переезд в Канаду? У меня есть на руках нотариально заверенное разрешение на выезд ребенка за пределы Украины и указаны границы с другими странами(нашими соседями) на украинском. Мне нужно оно или переделывать надо?спасибо
-
Доброго вечора!Можливо комусь буде корисна інформація особистого досвіду здачі паспортів двох дорослих і двох дітей у Варшаві. У мене з чоловіком були запрошення на вклейку візи,у дітей - ні.Протермінували ми час через те що чекали на дитячі запрошення,але їх все не було,і я зрозуміла що чекати можна ще довго,тому вирішили ризикнути і подавати всі разом.Про це написала у кризову форму. Записала всіх на прийом VFS на 18.12 і,з дорученням від нас,родичка у Варшаві пішла здавати паспорти - не прийняли,сказали переслати поштою))Переслала вона поштою десь 27.12 а 2.01 на пошту прийшли 4 листи що наші всі паспорти взяли на розгляд. 3.01. приходять на пошту запрошення дітям! Ще було кілька листів що доставили,передали в візовий центр,про зміни статусів,і 9.01. лист готові до отримання. Записала знову всіх на прийом у VFS і родичка з дорученням і копіями наших документів успішно забрала паспорти з візами!
-
Доброй ночи подскажите ещё пожалуйста, если я уже подала анкету как главный апликант и уже пришло приглашение на биометрию, то остальных членов семьи заполнять тоже с моего аккаунта в IRCC? Или у каждого должен быть свой аккаунт в IRCC?
-
так, можете з вашого. ось інструкція www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Декларирование обязательно, никаких налогов и пошлин за это нет ни при ввозе, ни при вывозе
-
Всем привет) У кого-нибудь были кейсы с гражданским мужем/женой иностранцем? Всем ли удалось получить визу в такой ситуации?
-
Спасибо!
-
А про сроки рассмотрения что-то известно? Одному из заявителей пришло подтверждение на вклейку визы, второму до сих пор нет (прошло уже пару недель). Если с количеством доказательств будут вопросы, перед отказом потребуют дополнительные подтверждения, или сразу отказ?
-
Доброго вечора . Скільки часу ви чекали на запит вклейки для дітей?Ми теж написали в кризову форму , бо я і чоловік маємо запит на вклейку візи 15 грудня , а синові ще не прийшов запит .