UA to Canada CUAET
-
Але мені потрібно дочекатись поки прийде лист з запрошенням на вклейку , бо в мене тільки запросили додатково документи ( дозвіл від мами сина, свідоцтво сина , армійська форма , і cv resume) , і питання скільки чекати часу після додаванн документів , бо ми дуже довго чекали на відповідь від Гааги 4 місяці…
-
я не могу сказать, сколько времени это займет - никакой нормы нет. но пока вы не получите запрос на паспорт, у вас его в Гааге не примут
-
Добрий день! SOS! Можливо хтось мав, або чув про таку ситуацію. Віза вклеєна в паспорт в Лондоні, та анульована. Потім через місяць вклеєна в Варшаві на 3 роки. Як знати, чи дійсна віза. В кабінеті все добре, відмови немає. Паспорт відправляли на вклейку турфірмою. Куди можна передзвонити для уточнення візи?
-
Підскажіть будь ласка,якщо зробили орфографічну помилку у імї при оформленні заявки,що робити в такій ситуації?
-
-
я ни разу не слышал, чтобы у кого-то запрашивали диплом, и у меня их тоже никогда не просили
-
референсы - в обязательном порядке
-
-
конечно - продлять тот статус, который есть
-
В кризову форму пишіть, пояснюйте ситуацію
-
Рекомендательные письма на английский язык переводить нужно будет ???
-
сами-то как думаете?) это обычно не рекомендательные письма, а емейл бывшему работодателю, с вопросами, на которые попросят ответить
-
Доброго дня, може хто знає чи можна відкрити банківський рахунок в Канаді онлайн? з Польщі наприклад
-
нет, нельзя. только личный визит
-
Поддерживаю на все 💯! По секрету- у меня в телефоне теперь есть папка, где я сохраняю скриншоты советов, Майи, Константина, Елены и всех ребят, кто делится информацией здесь. Папка называется "Цитаты замечательных людей"😁 Спасибо большое создание группы, помощь и поддержку! ❤️❤️❤️