UA to Canada CUAET
-
instagram.com/travelstart.if?igshid=MDM4ZDc5MmU= так
-
Маю іще одне запитання: Запит на паспорт поки що отримав тільки я. Дружина, котра є головним епплікантом, поки навіть не має ручної відмітки про успішно здану біометрію (але є автоматичний запис з номером і датою). Таке трапляється, чи час бити паніку? Заздалегідь вдячний!
-
Я не думаю что так можно , моя мама узнавала на новой почте курьер 900 едет дней 10до Варшавы . А там если курьера назад заказывать никто вам его не отправит в Украину , только по Польше
-
-
Доброго вечера! Можливо, хтось стикався з такою проблемою. 11 січня здали біометрію, сьогодні прийшов лист на пошту, що є нове повідомлення, зайшла в свій кабінет, а там зникли заявки всієї нашої сім’ї, немає жодної, відповідно, не можу подивитися, що за лист надіслали. Куди можна звернутись з цією проблемою і що це таке? Дякую!
-
Не знаю мама узнавала еще в октябре месяце , они не отправляли , потому что говорили письмо не им приедет а на почту куда то , не заберёт его оттуда никто и все. Мы подруге передавали она в Варшаве почтой польской отправила и забрали тоже маме подруга из Варшавы , отправила автобусом в Киев
-
Привіт, підкажіть будь ласка, заповнював заявку на себе, дружину та 3х дітей, біометрію здали, ось сьогодні прийшли реквести на паспорта, але на дітей таких реквестів не видало, їх чекати чи відправляти всі 5 паспортів, і чи є якась інструкція куди відправляти, чи просто укрпоштою, курьером паспорта + листи ?
-
Дякую, але я не завантажила до глюка, тобто не можу вже нічого зробити?
-
Доброго вечора. В когось було таке що після здачі біометрії прийшов лист зайти в акаунт і перевірити нові повідомлення, але подані заявки десь зникли.