UA to Canada CUAET
-
Не треба писати, просто відправляти Кризову вже так завали наші люди, що там ніхто нічого не відповідає Тупо автоматичні відповіді
-
Добрый день подскажите пожалуйста может быть кто-то знает мама и ребёнок украинцы муж китаец подали документы Но сейчас мама с ребёнком собирается приехать и ждать визы в Турции...нужно ли разрешение отца на вывоз ребёнка, проезд и тд, так как билеты на рейс будут из Европы?
-
Не потрібно У зв’язку з війною дозвіл не питають
-
На всякий случай можно сделать
-
Ви не можете сказати спасибі від імені всіх тут
-
Канадці вже є благословенною країною. кількість багатих набагато більша, ніж середні канадці
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка як правильно відправити паспорт на вклейку візи? З подачі заявки я змінила паспорт з звичайного на біометричний( закордонний), як з проплатою кур'єрської доставки? І де відправляти, якщо я знаходжуся в Варшаві зараз? Переживаю, щоб все правильно зробити і без помилок. Дякую за відповіді
-
якщо там декілька файлів потрібно завантажити, то усі поля завантажуйте, не залишайте щось висіти.
-
t.me/UAtoCanada/191112
-
custodian? вони таке можуть присилати, навіть якщо ці документи вже були завантажені. якщо дружина тільки здала біо, можливо вони думали, що вона не збирається їхати, якщо тільки ви отримали візу, а на той момент вона ще не здавала. якщо запит прийшов вам у профіль і горить action required, то потрібно завантажити пояснення у профілі, не через кризову.
-
В Польше находимся, я свой паспорт уже отправил, а вот им ещё не пришло ничего, только биометрию жена сдала, а вот сегодня пришло на ребёнка, что нужно от нас разрешение, так как он несовершеннолетний и какая-то подпись с кем он собрался ехать, каким-то сопровождающим, короче бред полный
-
у вас з дружиною є схвалення у обох і ви зараз не в Україні?
-
то це потрібно не у візовий а в Канаду, наприклад на гарячу лінію - номер закріплений десь тут є. Отам вже їм розповісти і розібратись що робити. Або писати, але то на довго може затягнутись А на рахунок заявок, так на всіх заявки мають бути окремі. Якщо є питання до дитячої заявки то може ви не вказали всієї інформації чи ще щось. Це все треба з ними виясняти і бажано по телефону