UA to Canada CUAET
-
я про візу в Канаді — ви коли приїхали, подавались на візу на основі ворк перміту, так? і вказували країну проживання Канаду? ну у вас зараз не дуже багато варіантів — лише дочекатись рішення по візі за межами Канади і вклеїти ії у Європі. шанс, що схвалять скоро є, але, як вже я казала, паспорт займає мінімум 2 тижні. заяви, що розглядаються в Європі вам ні до чого — ви вже подали заяву в Канаді, вклеїти візу можна де хочете.
-
Я отправила заявку такого формата - Application Type: Temporary Residence Application Submitted: Temporary Resident Visa
-
окей, запитаю по-іншому. ви подавались так, як написано у інструкції?і заповняли форму IMM5257? t.me/UAtoCanada/81497
-
Да, именно так
-
ок, добре. бо були ситуації, що люди подавались на куает з порталу або вказували у анкеті не Канаду, як країну проживання, хоча знаходились в Канаді, і заявка розглядалась не Оттавою і було дуже повільно. моя порада — вклеїти візу у Європі, якщо у найближчому майбутньому не буде схвалення візи.
-
А каким образом это сделать? Ведь я приехала в Канаду по foil-less visa 4 сентября. Им нужно письмо отправить с просьбой поменять пометку "inside Canada" на "outside Canada"? И не будет ли это значить, что как только я покину Канаду нужно будет заново подавать на CUAET ? Вот эти моменты меня больше всего пугают из - за чего и решила искать специалистов
-
ви можете написати у кризову вебформу і сказати, що вам терміново потрібно виїхати з Канади і пояснити ситуацію. просто сповістити їх про ваш план. додатково більше нічого не потрібно буде робити і заново подаватись. коли прийде Original passport request, можете вклеїти візу, там де зможете.
-
так, я розумію, що ви писали. але я тут про трохи інше. тут просто попередити їх, що вам потрібно поїхати, доки ваша віза розглядається всередині Канади.
-
Я им такую заявку отправляла с описанием проблем по здоровью отца в начале декабря. В конце декабря, они мне прислали ответ. Сейчас скину скрин
-
Я понимаю, отправить второе письмо с указанием планов и действий, а так же причин. Просто не хотелось бы таким образом потом столкнуться с последствиями отказа въезда в Канаду
-
ніякої відмови не буде. я особисто знаю випадки, коли візу схвалили, коли людина знаходилась у США і там вклеїли, хоча подавались всередині Канади. не хвилюйтесь, до українців зараз таке лояльне ставлення, що ні про яку відмову речі не може йти
-
Я їм писав про своє скрутне становище перший раз у вересні, потім другий раз у листопаді і обидва рази отримував таку саму відповідь, що і у вас. Слов в слово. І лише 5 січня перший раз отримав пристойну відповідь і якийсь рух по моїй справі. А тепер знов не знаю, коли щось зрушиться. Тож необхідно набратися терпіння. Нажаль ніяк це не пришвидчити.
-
У всех висит )!
-
Вы имеете ввиду housing benefits???
-
добрый день/вечер! подскажите пожалуйста... заподлняю заявку на cuaet... двое детей, которые вклеены в паспорт... как оформлять? там где основной документ указывать номер свидетельства о рождении, а в проездном документе указывать паспорт жены? или как?