UA to Canada CUAET
-
Ну так это и есть курьерские службы 🙂
-
Отдать лично в Варшаве нельзя. Можно отправить курьером. DPD или DHL. Записываться для этого не нужно. Забрать можно лично по предварительной записи или оплатить обратную доставку.
-
я вже все сказала — ваші фантазії на тему виїзду з Канади наступного разу будуть видалятись. я вас попередила. читайте офіційний сайт. у 2019 році мені видали візу з помилкою. означає це, що усім людям видають візи з помилками?) сподіваюсь моя логіка зрозуміла.
-
Ну, якщо добре розбираєтесь, то запропонуйте людині оплатити вартість перельоту в обидві сторони, якщо по якомусь з кейсів буде відмова ;)
-
хто вам сказав, що це є приводом до ануляціі візи? це ви самі придумали?) по-друге, після 90 днів приходить лист, де пишеться що дається ще 60 днів. і так, я буду писати про плітки, тому що я дуже добре розбираюсь у тому, що пишу, навідміну від вас, керуючись офіційною інформацією, а не плітками з інших груп
-
за непрохождение медосмотра не полагается аннулирования визы или пермита. ссылки на кейсы, пожалуйста - или хотя бы на официальные источники по поводу санкций за медосмотр
-
Про які плітки йде мова? Добре, напишу прямим текстом. Були кейси, коли люди прилітали до Канади, отримували фінансову допомогу, улітали, але не проходили мед огляд, який повинні були пройти за 3 місяці після прибуття, що є приводом для ануляції візи. Прошу ще раз конкретизувати Ваші претензії стосовно пліток. Питання було конкретно про кейс, коли людина влетіла, повернулась в ЄС і їй якимось дивним чином анулювали візу
-
t.me/UAtoCanada/194917
-
будь ласка, пишіть таке десь у фб, або інших групах. тут такі плітки будуть видалятись. випадки, коли віза була анульована ще до в’їзду в Канаду були. помилки трапляються, це вже обговорювалось.
-
У мене одне питання - навіщо? Є ті у кого були проблеми і хто неуважно читав умови програми і їм анулювали візи при другій спробі виїхати
-
естественно только на канадское, если вы хотите по canadian experience class пройти. а если по провинциальной программе - еще и именно из той провинции, в которой вы подаетесь
-
Скажите, пожалуйста, если в Канаде работать удаленно как контрактор на компанию в UK, можно ли с потом подаваться на PR или нужен обязательно стаж работы на Канадское юрлицо?