UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. А чи в когось є досвід з Квебеком? Думаю по cuaet в Монреаль і не маю нічого проти вивчення французської, але на разі вона в мене 0 тому хотів спитати чи є взагалі шанси знайти роботу з англійською на В2 та чи всі документи по типу ворк перміт і тд. Видаються там на французській?
-
Добрий день. Скажіть ,будь ласка, може хтось знає ,якими службами здійснюється відправка із візового центру Франції у Мадрид?! Вже тиждень часу як пройшло повідомлення від VFS Global із трак номером для відстеження паспорта , але не вказано якою самою службою! P.S. на сайті VFS global по даному трак номері немає жодної інформації
-
Хто мав досвід відправки паспорта новою поштою на вклейку?
-
Швидкі переклади документів с укр на англ для CUAET 🇺🇦🇨🇦 Свідотство про народження Свідотство про шлюб Працюємо кожен день з 9 до 21
-
а на який період?
-
Шукаю на сторінці своєї анкети і не можу розібратися, де ця функція «додати». Буду вдячна за допомогу🙏
-
покажите пожалуйста трек и тот сайт, на котором вы его ищете - можно в личку
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html?utm_source=airport-poster&utm_medium=qrc&utm_campaign=ukraine&utm_content=emergency-accommodations Вбиваете Торонто и смотрите контакты.
-
Коллеги, а кто на англ переводил украинский гражданский паспорт. На первой странице имя по-укаински, а на второй по-русски. В переводе английском их также по-разному писать или нет?